Natūralus, ekologiškas, šalto spaudimo kokosų aliejus
Natūralus, ekologiškas, šalto spaudimo kokosų aliejus

Nerafinuotas, ekologiškas šalto spaudimo kokosų aliejus yra baltos spalvos ir malonaus šviežio kokosų aromato. Tik natūraliame, chemiškai neapdorotame aliejuje išlieka natūralios vertingosios biologiškai aktyvios medžiagos. Jis yra kietas, minkštėjantis 20-28 laipsnių temperatūroje. Ant odos kokosų aliejus išsilydo kaip šviežias tirpstantis sniegas, tiktai šiltas ir kvapus! Tai vienas universaliausių augalinių aliejų, plačiai naudojamas maisto pramonėje, farmacijoje. Ir ypač kosmetikoje - tinka įvairiems odos tipams, įvairiam amžiui, tiek odai, tiek plaukams. Kokosų aliejus stipriai drėkina odą, minkština, lygina ją bei apsaugo nuo kenksmingo aplinkos poveikio. Specialistai kokosų aliejų rekomenduoja tiek odos apsaugai nuo UV spindulių poveikio, tiek naudoti po saulės vonių kaip drėkinančią, maitinančią priemonę. Kokosų aliejus pasižymi ilgalaikiu poveikiu, skatina odos atsinaujinimo procesus, oda darosi lygesnė ir sveikesnė. Šis aliejus gali būti naudojamas ir ypač jautrios odos priežiūrai. Kokosų aliejus rekomenduojamas ir plaukų priežiūrai kaip drėkinanti, suteikianti sveiką blizgesį, maitinanti ir sauganti nuo aplinkos poveikio priemonė.

Natūralus, ekologiškas, šalto spaudimo kokosų aliejus
Natūralus, ekologiškas, šalto spaudimo kokosų aliejus

Nerafinuotas, ekologiškas šalto spaudimo kokosų aliejus yra baltos spalvos ir malonaus šviežio kokosų aromato. Tik natūraliame, chemiškai neapdorotame aliejuje išlieka natūralios vertingosios biologiškai aktyvios medžiagos. Jis yra kietas, minkštėjantis 20-28 laipsnių temperatūroje. Ant odos kokosų aliejus išsilydo kaip šviežias tirpstantis sniegas, tiktai šiltas ir kvapus! Tai vienas universaliausių augalinių aliejų, plačiai naudojamas maisto pramonėje, farmacijoje. Ir ypač kosmetikoje - tinka įvairiems odos tipams, įvairiam amžiui, tiek odai, tiek plaukams. Kokosų aliejus stipriai drėkina odą, minkština, lygina ją bei apsaugo nuo kenksmingo aplinkos poveikio. Specialistai kokosų aliejų rekomenduoja tiek odos apsaugai nuo UV spindulių poveikio, tiek naudoti po saulės vonių kaip drėkinančią, maitinančią priemonę. Kokosų aliejus pasižymi ilgalaikiu poveikiu, skatina odos atsinaujinimo procesus, oda darosi lygesnė ir sveikesnė. Šis aliejus gali būti naudojamas ir ypač jautrios odos priežiūrai. Kokosų aliejus rekomenduojamas ir plaukų priežiūrai kaip drėkinanti, suteikianti sveiką blizgesį, maitinanti ir sauganti nuo aplinkos poveikio priemonė.